Trustpilot

Bæredygtige drikkeglas, skåle, lamper og meget mere i genbrugsglas - se vores ReUse kollektion her!

Fortrydelsesret og reklamation

Fortrydelsesret

Du har mulighed for at fortryde dit køb, og fortrydelsesfristen er 14 dage fra modtagelsen af varen.

Vi gør opmærksom på, at varen skal returneres i væsentlig samme stand. Fortrydelsesretten kan benyttes selvom varen er brugt. Varen er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.

Er varen brugt foretages en konkret vurdering af, hvad varen kan sælges for som brugt til en anden forbruger. En eventuel værdiforringelse, som konstateres på baggrund af vurderingen, modregnes inden vi returnerer din betaling for varen.

Fristen på 14 dage gælder fra den dag, hvor du modtog varen, såfremt du også allerede på samme tidspunkt modtog denne vejledning om fortrydelsesretten på skrift. Fortrydelsesfristen løber ikke, før du har modtaget oplysninger om fortrydelsesretten på skrift, f.eks. pr. email eller på papir. Fristen udløber dog senest 3 måneder efter den dag, du har modtaget varen, selvom du ikke har modtaget oplysningerne om fortrydelsesretten, jf. ovenfor.

Hvis du, f.eks. modtager varen den 1. og også har modtaget oplysninger om fortrydelsesretten, har du frist til at fortryde købsaftalen til og med den 15. Hvis du først har modtaget oplysningerne senere, f.eks. den 3., har du frist til og med den 17. Hvis fristen på 14 dage udløber en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente til den efterfølgende hverdag. 

Hvordan fortryder du

Du anvender fortrydelsesretten ved at:

give os skriftlig besked om at du ønsker at fortryde købet inden ovennævnte frist på 14 dage er udløbet

OG

senest 14 dage fra du har givet os meddelelse om at du vil benytte fortrydelsesretten, sender varen tilbage til os.

Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet varen til PostNord eller en anden virksomhed, som skal varetage tilbagesendelsen til os. Hvis du vil sikre dig bevis for, at du har fortrudt rettidigt, kan du gemme kvitteringen for, at du har overgivet varen til, f.eks., PostNord med henblik på forsendelse.

Med mindre andet er aftalt, betaler du selv fragtomkostningerne til returneringen, når du returnerer en vare, fordi du har fortrudt købet. Hvis vi efter aftale med dig har leveret en erstatningsvare, fordi den pågældende vare ikke kunne leveres som helhed, påhviler omkostninger ved tilbagesendelsen af varen dog os.

Når vi har modtaget varen retur og har kontrolleret, at det returnerede lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, refunderer vi den fulde købesum fratrukket en eventuel værdiforringelse jf. ovenstående. Det refunderede beløb er eksklusiv udgifterne til vores fremsendelse til dig, og refunderingen sker via samme betalingsmetode, som anvendes ved købet, hvilket kan tage op til 14 dage.

Mener vi, at betingelserne for, at du kan udnytte fortrydelsesretten, ikke er opfyldt, kontakter vi dig pr. email med en begrundelse herfor.

Reklamation

Hvis de varer, du har købt hos os, viser sig at være mangelfulde, har du 2 års reklamationsret. Du kan reklamere over en vare indenfor 2 år fra købstidspunktet. Vi anbefaler derfor, at du gemmer kvitteringen i mindst 2 år. Du kan reklamere ved at henvende dig til vores kundeservicecenter. Du skal kontakte os, så snart du opdager, at varen er mangelfuld.

Du skal være opmærksom på, at din ret til at reklamere kan ophøre, før reklamationsfristen er udløbet, hvis varen ikke er beregnet til at holde i 2 år, eller den ved naturligt brug er slidt op inden fristens udløb.

Reklamationsretten gælder for varer, der er mangelfulde i henhold til købeloven. Se mere på www.forbrug.dk.