FORÅRSTILBUD! Køb 2 store håndlavede glascontainere og betal kun for den ene!

Om os

Pernille Bülow A/S er en kreativ og dynamisk virksomhed, som hele tiden arbejder på at udvikle nye og spændende produkter.

På Glastorvet i Svaneke ligger det åbne værksted hvor glaspusterne dagligt blæser. Her er hele vores Handmade kollektion udstillet i eget galleri. Her kan du på tæt hold følge den spændende proces glasset gennemgår i formgivningen af Pernilles forskellige designs. Kom og se hvordan den flydende glasmasse samles op fra en potte i en 1120 grader varm glasovn og efterfølgende pustes i træforme eller formes med vådt avispapir, stålsakse eller grafit.

Designlinjen er en enkel og stilren designserie af glasprodukter designet af Pernille Bülow og produceret i udlandet. Sandblæsninger og slibninger bliver udført på vores værksted på Bornholm. Designserien sælges også i vores sommerbutikker i Snogebæk, Allinge og Boderne.

Det er en vigtig del af vores virksomhedspolitik og -vision at balancere forretningsmæssig succes med social- og miljømæssig ansvarlighed. Vi er derfor meget stolte over vores succesfulde Fair Trade projekt "Pernille Bülow Jewellery" der har eksisteret siden 2005.

Hos Pernille Bülow By You kan du tage hele familien med til en dejlig kreativ dag, hvor I laver jeres eget unikke glasdesign. Det er nemt, sjovt og inspirerende - en rigtig god oplevelse for hele familien.